"Пам"ять жорстокості днів." Війні притаманна жорстокість,яку виносить і плекає у собі група людей для того,щоб у влучний момент увірватися у чиєсь життя,зламати чиїсь плани.Скорботний,але потрібний вірш,гарно написаний.
мені теж до вподоби!:) "Рвані, як в шторми, вітрила" - тут збіг відразу чотирьох приголосних, може, варто якось переробити, наприклад: "Рвані неначе вітрила" чи ще якось?..
Дякую за коментар, і роздуми.З вашим варіантом не погоджуюся, бо ціную у вірші логіку, а по вашому ніби вітрила завжди рвані.Я змінила рядочок, але перша позиція мені більш до душі, та й при читанні не дуже відчувався той збіг.
Катю, мені б дуже хотілося почути вашу власну думку про зібрані вами до купи рядків слова - з першого рядочка і до останнього... Про що мова в кожному з них?.. Таку тему каламбуром слів не відобразити, бо людський біль "рваними вітрилами" не передати і в "місиві дров" не загоїти... З усього, що сьогодні прочитав, не ображайтеся тільки, найслабший віршик. Так учні п'ятих класів пишуть на задану тему за сорок п'ять хвилин... Може, не потрібно було й коментувати, проте стриматися не зміг.
Чому каламбур, і до купи зібрані?... Коли писався вірш, то уявляла собі світлий майський день. На набережній сидить старенький капітан, і погляд лине кудись далеко, що нагадує йому про ті страшні часи. Скажіть мені, шановний, а чи є на світі ліки, які б загоїли ті тяжкі рани? Тільки час, і добре слово згладжують відчуття гострого болю. При небажанні відчути написаного, то кожний вірш можна назвати слабим, чи недотепним. Хоч ви мене глибоко вразили, та все ж я вам щиро вдячна за такий критичний коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")