ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
День Перемоги, День Перемоги, Димом окутані дороги, Земля горіла у вогні Ура! неслося в далині. Розколоте небо над Вами Де сива далечінь, Під грохіт кононади Ви йшли в нерівний бій. Клятву давали за тих, Хто не вижив в бою, В атаку без жалю ішли- Вітчизну захищали, як могли! Шлях стелився трояндами Біля матусиного вікна Відлетіли сини-ангели, і застила матусі сльоза. Хоча відлетіли роки та не заживають душевні рани... Сльози, біль на віки Не розтануть у тумані. Палахкотів стяг буйними вітрами Майорів трояндами шлях, Де радість літала крилами День Перемоги незабутий в серцях. День Перемоги,День Перемоги, Червоні троянди-квіти долі, Цей світлий день, сльозами на очах Троянди-квіти болі в пам"яті в людських сердцях.
Додав: natasha00125 (08.05.2012)
| Автор: © Наталія
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА