Мені сьогодні снилася війна. Вогонь усюди, сморід, все палало. На тій війні була я не одна. Я разом з іншими людьми тікала. Від болю й жаху мчалися кудись Нещасні люди- і малі. й великі. Я чула плач, жахливі, дикі крики. Слова молитви линули у вись. О, Боже мій! Почуй же наші крики! Ти ж бачиш, гинуть дочки і сини! Не дай, щоб скрізь лилися крові ріки, Війну в країні рідній зупини!
|