Кроваве Благовіщення в Криму…
Кров знову наша пролилась –
Це «брат» пішов на брата…
Чим завинив же він йому?
Тим що душа не ката…
Тому, що він любив народ
І дбав про Україну,
Тим що хотів добра сім’ї
І щастя для родини.
В церквах звучали молитви
Бо Свято наступало,
Та сатанинське кодло знов
В крові омило жало…
Це Благовіщення в крові
Окроплене підступно
Та знову плаче дітвора,
Осиротіла згубно…
Не повернути батька їм,
Що забере могила,
А Україні не вернуть
Й цього Героя-сина.
Не сотня їх вже в Небесах,
А ціле військо стало
О, Боже, сили дай землі,
Життя пройти кроваве.
Дай гідності і чистоти
В гріхах не опускатись,
Благослови народ її,
З колін скоріш піднятись.
О, Мати Божа, схорони –
Дай сил вдові і мамі
Щоб горе пережити це
Та помолитись в храмі.
Щоб помсти, крові і смертей
Не допускати більше,
Щоб сатана у бездну впав
Забув про нас скоріше.
Напевно, гріх на наш народ
Накликаний віками
За те, що з Господа свого
Ми часто забували…
То ж схаменімося тепер –
За Україну ставши,
Здолаймо сатанинське зло
В молитві об’єднавшись!
Іванна Осос 7 квітня 2014
(Пам’яті вбитого в Криму 6.04.14 майору Станіславу Карачевському).
Додав: Lilafea (09.04.2014)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Вірші про Перемогу, війну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1855 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.