Світлий день Перемоги
Це свято буремних років
Спогад і тривоги
Які незабутні в душі людскій.
Це фронтові дороги
Матусиного серця біль
Маки червоні вісники долі
Тих тривожних часів.
Нелегкими були бої
Плакало небо в журбі
Герої падали в бою
Захищаючи землю свою.
Ворожі кулі всюди свистіли
Шлях скрізь стелився почорнілий
Але вони не скорились долі
Вперед ішли до Перемоги.
Сльози радості бриніли в очах
Де розвивався знаменний стяг
Де порохом пропахла земля
Там пам'ять у віках жива.
Коли я надрукував перший твір на цьому сайті , то також було незрозуміло - це проза чи вірш , чи віршована проза , якось неясно... А взагалі написано змістовно , прозопоетично.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")