ВІРШ " ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ"
Дідусь прийшов до Вічного вогню
Стоїть і гіркі сльози витирає,
Бо він згадав далеку ту весну
І тих солдат,яких уже немає.
Яка ж велика радість у всіх була!
Прийшла до нас,нарешті ,Перемога!
А десь стояла мати край села
І плакала,радіти їй незмога.
Бо не прийшов з війни її синок,
Навіки залишився на чужбині,
Вже не почути синочка голосок,
не посміхнутися своїй дитині.
А син стоїть в граніті мов живий
Він від фашизму врятував державу
Такий красивий,статний,молодий,
Він заслужив подяку нашу й славу!!!
Додав: freedom (09.05.2014)
| Автор: © ГАЛИНА НЕСМАШНА
Розміщено на сторінці : Вірші про Перемогу, війну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1343 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА