Їду, мамо, на війноньку,
За Вітчизну - калиноньку!
За її чарівну вроду,
Білі квіти і свободу.
Прощавайте дуби, клени,
Моя люба , сива нене.
Ваші сльози -- краплі болю
У звитягах я загою.
А якщо в бою загину,
До вас вітром я прилину.
Соловейком, що у гаю
Серце співанкою крає.
Свята земле -- пуповино,
Моя рідна Україно!
За твою одвічну волю
Вийду витязем з двобою!
|