Дуже правдиві регалії нашого часу. Знаєте, що Путін і єже з ним, вважають, що вони нас рятують від догниваючої Європи і що там ми не будемо щасливими. Якось сусідка мені й каже: -Ну, якщо ми вже так хочемо туди, а ти кажеш, що там так погано, то відпусти нас, щоб ми попробували де краще. Так ні... не відпускає, та ще й не дає спокійно жити. От тобі і вся любов!
Так , дуже вміло підмічено , ми живемо між миром і війною , і то не знаємо коли це невизначення закінчиться ... все було б добре , якщо б не було сумно ... ( я маю на увазі не вірш , а ситуацію...)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")