Вже рік жахіття...Втрати, сльози й кров, Руїни міст у спалахах пожежі, І сумно "плине кача"знов і знов, І люта смерть свої збирає жертви. ..
Проклятий Янек всіх нас обікрав, Як липку, обідрав нашу державу І до "братів", як битий пес, чухрав- Здобув для себе Герострата славу... Але для нього мало обідрать- Помститись треба непокірним "украм"! Давай в Донбас у гості закликать, Волать на площах всіх:"Росія! Путін!"
І не примусив Путін довго ждать, Вбивати, грабувать-завжди готовий! (Ведмежі лапи вміють загрібать, І вміє "одурачить" "дядя Вова"!)
Цей недоносок-ненаситна тля, Бліда поганка, білобриса гнида, Що хижим щучим поглядом з Кремля Все зирить, що б поцупить у сусіда.
Кляне вся Україна, весь загал Гидоту цю, фашистика смішного! Коли вже той "Владімірскій централ" Прийме до себе Путлера самого?
А разом з ним-компанію усю: І Жирика, поміченого сказом, Валуєва, Кобздона і Шойгу- "Слов'янських"орків-гидь усю й заразу!
Коли уже до Господа дійдуть Прокляття матерів, наш біль, образи, І в суд Гаазький виродків візьмуть? (Не заперечую, якщо у пекло зразу!)
А наші "миротворять"!Сміх і гріх, Як вміють в піддавки "потужно"грати! І засипають козаків твоїх, Вкраїно, смертоносні "братські" "Гради"... Ви ж не стріляйте, бо Європа ще Сто перше "фе" Лаврову не сказала, Возіть "двохсотих" і "трьохсотих" теж, Підписуйте дурні"Універсали"... Погано в школі вчились на загал- (Хоча й оцінки ставили їм гарні),- Якщо не пам'ятають про мораль Крилова байки про Вовка на псарні!
Я ж твердо вірю:молитви в астрал, І подвиги, і жертви-не намарні! Чекає на загарбників фінал, Як в їхній байці про Вовка на псарні!
Герої наші! Наша плоть і кров! Відважні, мужні, сильні і незламні! Тримайтесь, лицарі! Наша Любов, І Віра, і Надія-завжди з Вами!
Дещо грають наголоси, але біль, котрий лине з душі, перекриває все. Іноді, щоправда, розумієш, що не все так просто з тими універсалами, бо кожен хоче применшити потік крові, але й Ваш голос почитати цікаво, аби укріпити свої погляди на речі.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")