ПОГАНИЙ МИР
Поганий мир із кров'ю, із смертями
Коли ж нарешті буде справжеій мир?
Та гатить в нас сусід пекельними дарами,
Перетворивши Схід на справжній тир.
В якому бавляться так звані ополченці
Важкою зброєю, винищуючи вщент
Міста і села — в них немає серця
І спалахів сумління хоч на мент.
Про що ж із ними можна домовлятись,
Виписуючи в Минську протокол,
Як результатів будь-яких діждатись?
Все шириться страшний кривавий мор.
Європа ж квола і така байдужа,
Ледь з вуст холодних зтрушує слова,
Тому самі ми маємо буть дужі ,
Щоб захистити всі свої права.
А біль безжальний в серце пазурами,
Не пригасить його не вгамувать.
Хіба змиритись можна із смертями?
Цвіт нації із трун вже не піднять.
Та знов на схід рушають батальони,
І серце материнське так болить...
Нехай надійна буде оборона,
Нехай щаслива буде кожна мить.
Поганий мир із кров'ю і смертями,
Собаки виють, ворони летять.
О! Люди, та приходьте вже до тями,
Живіть із миром, нащо вам вмирать?
Листопад, 2014
Додав: вершник (25.11.2014)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірші про Перемогу, війну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1279 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА