Далеко вiд рiдного дому Говорячи iнною мовою Як тяжко тим людям, що змушенi Свiт за очi iхати , бiдою зворушенi. Наш край пропадає i просить Панують там хаос, бiда i вiйна I хлопцiв, з очима дiтей, простих, босих Женуть, як у хлiв тих бикiв за рога. Не знаю, як влада, що «дбає», Краде, i, ховає синiв, тих єдиних, Що мати ростила, кохала, пестила А потiм сльозами могилу умила. Вона вже не вiрить нiкому , пропала надiя I мрii, зостав тiльки смуток на серцi i жаль, Заплаканi очi i чорна жалобна хустина. Нiхто вже не вiрить, втрачають надiю Зi Сходу тi свiри вбивають i нищуть Солдат наших вiрних, коханих i рiдних. Що робите, люди?, якщо ви є ними Ви також смертельнi, в вас також є сiм,i. Побiйтеся Бога, погляньте довкола Що ви наробили, наш край розгромили Дiтей нам забрали i кров,ю iх землю полили. Чому i навiщо? питами , для чого? Ми б,ємося з вами за нашу свободу, А ваша мета, то є грошi i влада, i залпи гарматнi, Погляньте, руiни довкола, ви вже не героi! Вiйни вам не виграти з нами нiколи Хто б,ється за грошi, той завжди програє Тому, хто за край своє життя вiддає!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 963 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")