Заплакані оченята, На окупованій ворогом землі В сльозах дитинча Голод гуляє в душі Спрага застигла на тремтячих вустах. В чому його вина І тривога в очах Це кривава біда Перекосила жорстокістю весь шлях . Немає там життя Лише холодні руїни Кулями понівечені безневинні серця Скрізь страх беззахисної дитини. Небо споглядає зажурене з гори Як тануть мрії дитячі Надію мають яскраві зірки Що огорне щастям їх оченята .
Відредагуйте публікацію та замініть категорію. Перегляньте інші твори, які розміщені тут. У цій категорії лише ПРОЗОВІ твори для дітей але не про трагічне, а веселе, щоб діткам читати...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")