Волноваха – печаль моя! Ты – Украины кроха Столбами дыма встали тополя Легла на душу плаха!
Волноваха! Ты – гибридной войны страшное эхо Судьба твоя в нашей груди живет Грусть и печаль никогда не пройдут!
Волноваха! Ты – хлебная столица края Сердце наше на куски кваешь Укорем и болью эпохи ты стала Горечью и криком сердца зазвучала!
Волноваха! Ты стала мишенью для грозного Вакха, Что другом и братом себя называл, – Врагом и убийцей на деле он стал!
Волноваха! Ты счастьем встречала седой тот рассвет, Когда враг готовил на тебя миномет Потомкам оставит твоя жизнь нетленные вехи На дороге победы в праведном деле!
Волноваха! Судьбу твою мы не забудем Твои страдания помнить будем Навстречу солнцу протянем руки И скорбных слов нальются звуки… 25.01.15
Я розумію , що доля України хвилює , але навіщо це хвилювання передавати російською , адже , вибачте за нагадування , Путін прийшов на Україну щоб захищати російськомовних ... задумайтеся усі хто пише російською , я вважаю , що зараз якраз час задуматися усім російськомовним українським патрітотах про те ... і може почати вивчати українську мову , а то якось дивно звучить - українець , вибачте , себе рахує патріотом , а розмовляє на російській мові , цікаво що подумали б англійці , якщо б їхні патріоти розмовляли по французьки ... І не треба виправдовувати що такі історичні умови , і так склалося , адже було і не одно століття так , що французькі землі перебували під англійським королем , і чи справжні французькі патріоти розмовляють дома по англійськи ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")