Донбас в огні. Кромсають «Гради» землю, Вмирають поколінь труди. Ворог методично, злобно Утюжить правду і сади! Палають стогоном пожежі Блискавицями сягаючи небес Замість териконів – багряні вежі Тіла роздерті ждуть чудес! Неситий Путін знісся над світом Громадою кривавих тіл Він став патроном злого клубу Новітніх Батиїв і Аттіл! Путін із смертю приїхав в Україну Угризається «Градами» в тіло її живе В дикім бажанні зробить руїну, Щоб кануло в Лєту все щире й святе! Та не тільки у нас – і в Росії У край свій не повернеться багато бійців Без них уже нині печаляться мрії Дівчат, що носять тривогу і сум на лиці! Патріоти встали з серцем незборимим За Україну, її вишневий спів, За землю рідну политу потом Своїх натруджених батьків! Їх не ляка орда кривава Та що потворою звелась в степах Нашу оселю сплюндрувала Її мета – щоб день зачах! Для патріотів найдорожче – батьківщина Її доля щаслива і сумна Для неї вони – славні герої – титани, - Вона для них вічна й свята! 30.11.14р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")