Дебальцевський вузол переріс у тупік Його й Європа не змогла розв’язати Москва народжує один тільки рик, – З Путіним кантується навіть грізне НАТО!
Що ж Україні робити тоді Як Росії близькими стануть Навіть дружні нам Штати?!
Хоч «Иванушка русский» замислює мудро Та його спростувати зовсім не складно! На імперські ходи відповість хитрий укроп, Щоб ведмідь російський згадав конотоп!
Дебальцеве! Ти борешся з ворогом не один уже день У пам’яті люду ти вже славний Верден! Ти свободи незламної стійкий бастіон Об мужність твою навіть кришиться бронь!
Дебальцеве – символ людського геройства І відваги українського війська Ти – міць української зброї Тут на смерть стояли героїчні рої!
Тут слава російської зброї померкла Вона жандармом Донбасу стала До неба злетіла козацька тут слава В боях гартувалась українська держава!
Спасибі комбатам і всім рядовим Спасибі і мертвим, і всім живим Славу про вашу звитягу розвіє Вітер донецький подібний стихії!
Тут мрії жили Не вмирали надії Єднався в звитягах український народ, – Заслужили ви почестей і всіх нагород! 19.02.15
Багато цікавих нових закінчень фраз , думка не плутається , зате ритм "хромає" , слово треба щоб визріло , для чого ці поспішечки ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")