Товариш Путін – ти великий В любому ділі знаєш толк Всі росіяни в тебе, як полонені, Брат у тебе – сам тамбовський вовк!
І в дощ, і в сніг, і в спеку – повсякденно Ти «Градом» поливаєш наш Донбас В собі ти народив мрію нездійсненну: Навік поневолити всіх нас!
Тебе, наче в пропасниці, лихоманить, Як гладіатор, ти розмахуєш мечем На смертний бій ти вийшов сам з собою Із звіром, що в твоїй душі живе!
Ти малюєш амбіції величезні Та мудрістю, як мале дитя, Бажання в тебе незліченні В зажерливості ти змарновуєш життя!
Потуги марні! Це затям же, клятий, Хоч залізна армада приведена у рух За тобою плачуть чорні грати, – Тобі не бачить України, як своїх вух! 09.02.15 Державний муж – наївся груш!
Емоційненько , правдоньки слово повинно рубати обдумано , вміло , думки кристалізуються в досконалість після нелегкої працьоньки ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")