Я розумію,п.Наталю, що Ви мали на увазі, пишучи той вірш(ветерани) велика їм шана і пам'ять, але, якщо бомби не розриваються у нашому дворі - це ще не означає, що війни нема. Вона не перестає орати смертельними плугами землю ані на мить, і хоч вважається, що, наприклад, в Росії нема війни, російські матері, та й не тільки, ходять теж в чорних хустинках, в скорботі за синами. А фразу "Щасливий той, хто може воювати!" я б перефразувала - Нещасний той, хто мусить воювати!
Вірш написано у 2001 році. Коли була на 90-літті в пані Бабіч Антоніни Миколаївни, яка танцювала з однолітками під "Тёмная ночь", зрозуміла, що для них цей вірш залишається актуальним.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")