Холодний вітер, тихо споночіло,
Місяць виглядає з чорних хмар…
Всемогутній, справедливий Боже,
Нам гріхи прости і не карай.
Лише поглянь – навала з Сходу плине,
Це ж наш Донбас накликав вороння!!!
І не одна сім’я заплакала за сином,
Й полинним болем плаче вся земля.
Усе розграбили, а що могли – спалили
Ці «визволителі» з червоного кремля,
І люд розсіяли по неньці- Україні…
І як знайти до миру вороття???
Куди не глянь – там протеже російське –
Гібрид монгола з варваром в судах.
А люд збирає доброчинне військо
І просить Бога дати крил розмах.
14.05.2015
Це ваша точка зору, а моя - незмінна. Мирне населення радіє і кидає квіти під путінські танки!!! А ми їх годуєм і наші хлопці вмирають, а вони повзуть вже й сюди...
Не всі, далеко не всі радіють. Буває їдемо Донбасом в зоні АТО, а люди особливо діти привітно вітаються піднімаючи руки. Скажіть - чи вміють малі діти брехати? Я думаю ні. А одна жінка навіть перехрестила нас на дорогу, це не забувається і говорить саме за себе.
А мій родич, коли воював там майже рік - казав, що в усіх селах кидало в них мирне населення камінням, "бендерівцями" обзивало, намагались вигнати... І коли дзвонять сюди вихідці з заходу, які живуть зараз на сході, і кажуть - "ви кров п'єте дітей", то це дуже дивно... Та і не він один з таким зіткнувся... Тому кожен з нас робить висновки з того, що бачить сам.
Там на генетичному рівні посіяно багато ворожого насіння, котре можна розпізнати лише по плодах, вчинках.Багато в чому спричиняє московська пропаганда.Але скільки вовка не годуй, він на ліс поглядає, та і з вівці ніколи не буде вовка, вона побреде слідом за бараном.
Колись нас годували також брехнею, але ми уміємо відділити полову від зерна. Що заважало їм? Моїх прадідів скатували за віру в Бога, мене заставляли писати "паровози" до моїх віршів, і я вірші не давала до друку... Слава Україні!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")