Ці дні для нас, неначе сон, переплітаються роками. Рідна домівка - Тихий Дон, І завжди щирий голос мами. Усі події, мов мара. Нас захопило сподівання. Це - не блазнірство, це – війна. Немає часу на вагання. Ці дні для нас, неначе сон, І ворог тліє наостанок. Рідна домівка – Тихий Дон. А завтра буде новий ранок.
Рідна домівка - домівка рідна. Поміняйте місцями, бо ритм збивається. І все буде добре. Щодо Тихого Дону - то не все зрозуміло. Ви мали на увазі Шолохова?
Я так само після прочитаного згадав Шолохова Тихий Дон . Мабуть це для росіян які далеко від дому ... Та і для інших також .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")