Родимка на тілі
Родимка на тілі, у нічній всесилі, в нетрях золотого духу перемоги. Зламані на віки, втома від опіки й батьківського права на чужу державу. Мама чує доньку, "если крик тот - звонкий"! Тато зрозуміє, "взгяды хоть иные". Вище родового дерева святого віра православна. Скажеш: "Вот и славно!" Нам звучить молитва гордо й вольовито в кожного на мові, що й рідна колискова. "Гимн большой, могучей" тут розбивсь об кручі. Божа власть Гундяєва, як страшена кара нам. Вивести б хотіли родимку на тілі. Та руки погоріли. Копайте ви ...
Додав: heartiness (02.04.2016)
| Автор: © Сергій Масечко
Ключові (? ): Держава , віра , мова
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА