Не вмирає країна могутня,
своїм дітям на захист встає.
Вони гордість,повага, майбутнє -
дуже добре, коли вони є!
Я прийду на парад Перемоги,
коли буде вже мертвий “ху#ло”.
Моє серце покине тривоги -
як раніше заб’є джерелом.
Президенту вшаную повагу,
що реформи довів до кінця!
Демократії дав перевагу,
у Європі не втратив лиця.
А сьогодні схиляю коліно,
перед пам'яттю кращих синів -
що віддали життя безсумнівно,
коли іспиту час продзвенів.
Їм не байдужі наші коріння -
всі Герої безсмертні навік!
Моє свято набрало терпіння,
від безглуздя не маю я лік.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")