Українці, візьмімось міцно за руки, Станьмо в коло кріпке, як сталь! І тоді не страшні нам російські базуки, Не моторошна кагебешна шваль! Станьмо рідні – плечем до плеча, Напрямок тільки на перемогу! В гурті нам не злякатись меча, І з розтяжками здолаємо ми дорогу! Не зламає нас ні Захід, ні Схід, В колі і Північ «братня» нам не страшна! Не зупинить нас і колючий дріт, Сатанинська рожа нам в колі смішна! Українці, утріть на обличчі сльозу, Свічку запаліть за вбитих синів! Боже, дай нам сил пережити грозу, І даруй нам світлих, щасливих днів! Українці, візьмімось міцно за руки, І тоді не страшні нам підступні брати! Нас не зможуть вкусити їхні гадюки, Нас не зможуть розіп'ясти їхні кати! А ще голосно я благаю тих українців, Що носять сутану і прославляють Бога! Зупиніть, угамуйте Сатани гвардійців, Моліть Бога, щоб наша була перемога! Російських до кола тягніть панотців, Адже Бог, як відомо – один на всіх! Хай поплачуть йому за своїх мерців, Поясніть, що вбивати – великий гріх! Станьте в коло святі панотці, З України, Росії, а може і другі! Адже всі ви за правду Божу борці, То чому ж ви такі до сих пір недолугі? Заволочіть до кола російського Сатану, Того, що діток Божих нещадно вбиває! Прокляніть на весь світ – зупиніть війну, Закиньте в ад того, хто зло засіває! Українці, візьмімось міцно за руки, Вірте – Перемога буде за нами! Бог нагородить нас за нестерпні муки, Бог сусіда-вбивцю запроторить до ями!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1635 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")