Сенцов, живи! В тобі шалена віра,
Перевертає гори така міць,
Долає силу будь-якого звіра,
Всіх ворогів положить горілиць!
Ти наш взірець незламного бажання,
Непереборності мети, переконань,
Увесь твій біль і всі твої страждання
Стиснули волею неправедну гортань...
На жаль нема ні голки, ані нитки,
Що перешили б твій життєвий шлях,
Але я певен, ти не вийдеш з клітки,
Допоки побратимів в'яже страх...
Молитвою щоденно напувайся,
Тих, хто з тобою з п'ят до голови,
Дружини, ради діток не здавайся,
Бажаю і благаю: лиш живи...
Погоджуюся, що Сенцов - сильна людина і , дай Боже, йому сили, і терпіння вистояти ту Гогофу, але дуже шкода, що такі люди мають вмирати у застінках, бо того московського "звіра" тим не подолати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")