КОЛИ УЖЕ ПРИЙДЕ ВІЙНІ КІНЕЦЬ?
Коли уже прийде війні кінець?
Коли ущухнуть постріли із граду?
Кров перестане стинуть, мов свинець
Й не буде чути свисту кулепаду!
Коли уже настане знову МИР?
Коли усміхнені всі вийдуть із домівок?
Коли покине зброю кат і звір
Й більше не візьме в руки він гвинтівок?!
Коли вже постріли не будем більше чуть?
Коли на землю кров не буде литись?
Коли ті нелюди стрілять більш не будуть
Й більше ніхто слізьми не зможе вмитись?!
Коли вже стогону не буде більше чуть?,
Коли всі скажуть :’’МИР У НАС ПАНУЄ!!!’’?
Коли мине вже ненависть і лють?
Коли про мир дитина намалює?
Молім за це…всі Господа молім!
Молім за це усі безперестанку!
Віру про МИР в серцях своїх несім
Й про МИР почуєм якось на світанку!
23.01.2016 р.
© Copyright: Клавдія Дмитрів, 2016
Свідоцтво про публікацію №116012301012
|