Знов розпачливо виють сирени,
В укриття всіх негайно зовуть.
Буде ніч у містечку буремна.
Нахабніє нападників лють.
Почорніло все небо безкрає.
Ген, сталеві круки вже летять.
Розбомбила містечко за гаєм,
Повбивала людей хижа рать.
Нас топтали ординці Батия
І німецькі фашисти товкли.
А тепер наші "браття"з Росії
Україну в облогу взяли.
Виють, стогнуть сирени натужно
І мовчать у гаях солов"ї.
Українці тримаються мужньо.
Йдуть жорстокі, запеклі бої.
Ми здолаємо ворога. Вірю.
З нами Матінка Божа й Господь!.
Натовчем пику "руському міру".
Україну й народ не збороть!
1.03.2022
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1818 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")