У мене новий вірш. Із серії "Воюю, як можу". 7 березня 2022 р.
За мир, Україну, за рідний народ!
Світлана Коробова
Народ і населення - дві різні речі.
Навряд хто захоче цей факт заперечить
У час, коли вишкірив зуби катюга...
Дванадцятий день вже триває напруга.
Дванадцятий день - боротьба за свободу,
Я бачу єднання людини з народом:
Усі проти ворога! Кожен воює!
В руках наших зброя! Різняться лиш кулі:
Хтось влучно стріляє, хтось шиє, хтось в'яже...
Це опір фашизму. Це битва за наше!
Війна згуртувала людей, об'єднала -
Моя Україна сильнішою стала!
Великий народ на чолі з Президентом -
Це міць! З особливим, незвичним акцентом
Скажу на весь світ, що ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ,
Горджусь, що Зеленський - це справжня людина,
Колись віддала я свій голос за нього
Й тепер не жалкую: він з нами, він з Богом!
Тож разом - за правду! Крізь смог перешкод!
За мир, Україну, за рідний народ!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Дякую, п. Катерино! Ніколи не сумнівалася в вас. Ви чудова людина, і це відчутно у ваших віршах.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")