Тримайте сонечка у грудях,
І зір промінчики в очах,
Бо тільки в справді світлих людях
Вогонь добра ще не зачах…
З весняних трав збирайте роси,
Милуйтесь, як буяє цвіт,
Життя невпинно жити просить,
І дивувати цілий світ…
Війна пройде, неначе злива,
Омиє в кожнім домі саж,
А доля, досі норовлива,
Відкриє слави наш пасаж…
Радійте з вирію лелекам
І соловейкам у саду,
Вони віщують: «Не далеко,
Ми з вами виженем біду…»
І подумки свої надії
Сплетіть віночками в любов,
В душі – одвічно молодії,
Любов ніхто не поборов…
Вернемо ворога в погруддях,
І з гайворонням на плечах,
Тримайте сонечка у грудях,
І зір промінчики в очах…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")