Вже стільки побачили зла
Поля українські, дороги...
Іде від села до села,
Від міста до міста. Нікого
Воно не щадить, бо всі ми
У хворій уяві рашистів
Малюємось недолюдьми.
Вони ж нас вбивають - і "чисті",
"Пухнасті", "біленькі" такі,
І вуха, й кінцівки готові
Відтяти нам. Ці різники
Не можуть вже жити без крові.
Гвалтують дітей і жінок -
Нема куди падати нижче.
Росія зробила стрибок
У пекло. Її попелище
Побачить планета Земля,
І знов пересвідчаться люди,
Усі, хто її населя,
Що Правда горіти не буде...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1199 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")