Вам не позаздрить пекло навіть, яку ви тут знайдете смерть...
Застрельтесь, орки, краще зразу, Хоча б одне зробіть з умом, Таку тупу, як ви, заразу У нас закопують з лайном… Не мучте землю харкотинням, На вас не шкода дуль і куль, Та бридко чути з-попід тиння Як тхне склепіння без півкуль… Мобілізуйтеся до решти І нумо всі – в одну петлю, Займуть мурахи ваші рештки, Хоч буде де доїти тлю… Залийте ртуті до печінки, Хай розірве її навпіл, Бо навіть мух гидкі личинки Не хочуть їсти ваших тіл… Ну що, кацапи, мало сили? Забило страхом ниций дух? Сюди вас лізти не просили, Рашист лишень рашисту – друг… Ви ще не бачили ненависть… Не знали помсти спересердь… Вам не позаздрить пекло навіть… Яку ви тут знайдете смерть…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")