Ми в темряві бачим світло… Ми в холоді душу грієм… І як би не били підло… Ми мрієм, невпинно мрієм… На згарищах будуть замки… На вирвах озера будуть… А долей підступні зламки… Довіку вам не забудуть… Ви канете в дно сваволі… У пеклі живцем палати… Ви – нежить, без краплі волі… І завтра – ваш час розплати… Без струму, води і газу… Ба, навіть, залиті кров’ю… Здолаєм свою відразу… Задушимо вас любов’ю… І неба блакить синіша… І нива хлібів жовтава… Від ваших смертей - сильніша… Гучніша – «Героям слава!» Вам темінь закриє очі… Вам холод заціпить тіло… Не ми до чужих – охочі… Не нам убивать кортіло… Ми в темряві зорі бачим… Обнявшись, ми плавим кригу… Затямте, ми не пробачим… І слави допишем книгу…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")