Моя душа – наш синьо-жовтий прапор, А я – нестримний синьо-жовтий птах…
Вдягну на плечі прапор перемоги, Розкрию крила, наче на політ, Згадаю тих, хто вже пішов до Бога, І хто тримає фронту живопліт… У кожній нитці, барві вишиванки, Наш код життя і долі перехрест, Надії, мрії, щастя сподіванки, До миру шлях, як той Ісусів хрест… Іду на злет у небо, без метафор, Черпаю сил в нескорених житах, Моя душа – наш синьо-жовтий прапор, А я – нестримний синьо-жовтий птах…
Моя душа – наш синьо-жовтий прапор, А я – нестримний синьо-жовтий птах…
Супер!!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")