вітер скинув на дах розбив іменне сузір`я: знадвору вІдсвітом на семи вітрах, у вікні дотліває «Кассіо...» - «пе...я»…-гарне порівняння...Красивий вірш,чуттєвий і журливий...Життя непередбачуване,як несподіваний вітер.Дуже гарно і щемно!..
та, пані Галю, Кассіопея була таким промовистим небесним символом... але ж - вітер... вітер... у вітру свої права і замисли... усе правильно і мудро... "слідом за силами творіння ідуть сили руйнації..." дякую Вам...
Валю, - це тільки твій внутрішній, зоряний світ, може отак все тонко-космічно-до макро..макро провідчути і словом подати читачеві. Затривожило...у вихорі цікавости і розгадок. Прегарно!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")