Рiдний краю, моє ти Подiлля, скiльки раз я тебе залишав, до твого чарiвного довкiлля. з радiстю все рiвно повертав. До душi менi все що навколо, i лiси i гаї i рiчки, от i маєм ми замкнуте коло- Батькiвщина, сiм'я i батьки. І так часто. на жаль, це буває, що не бачим ми цього всього, а наш вiк потихенько спливае, не вернуть нам нiколи його. Розмiняли ми совiсть на грошi, заробiтки кругом лиш однi, почуття-це не речi хорошi, щоб ховати нам їх в глибинi. Поки небо блакитне над нами, поки сонце нам може свiтить, добре бути єдиним каханим, а також шанувати й любить.
Розмiняли ми совiсть на грошi, заробiтки кругом лиш однi, почуття-це не речi хорошi, щоб ховати нам їх в глибинi...-гірка правда життя...Чомусь саме матеріальні цінності в наш час беруть гору над духовними...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")