Люблю мову свою солов' їну, зрозумiлi менi цi слова, люблю, рідну мені, Україну, патрiот. мабуть, все-таки я. Присягав я на вiрнiсть державi, в дев'яностi тi мутнi роки. i ще досi у нас не в пошанi, Украiни творцi й козаки. То ж кому присягав я служити, своїм людям чи слугам Москви? Дотепер iще можна зустрiти, постать Ленiна, Катi, Коби. Знаєм добре ми хто був Грушевський, як загинув в авто Чорновiл, скiльки прикладiв нам ще потрiбно, щоб служити Вкраїнi своїй. І нiколи не стану я iншим, я тут зрiс на Подiльськiй землi, козаки, мої предки брацлавські, передали це в спадок менi.
Я оцінила Вас за тему і патріотизм, але з тою умовою, що Ви виправите у двох місцях, а саме: "людям своїм чи слугам Москви? "на своїм людям, чи слугам Москви? "бо ще предки козаки брацлавськi,"на козаки, мої предки брацлавські... Бажаю успіху!
Гарний вірш, п. Сергію! Але дуже часто повторюється у віршах: солов'їна мова , ненька Україна....Це я чула багатто разів....Потрібно щось нове і своє ....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")