Нехай нації всі знають, що українці ми!!! Україною пишайтеся перед всіма людьми!!! Мовою батьків своїх, Ви говоріть завжди, Україною пишалися діди ваші, й батьки.
І прадіди всі, завжди тим вихвалялися, Що вони українці і що тут народилися. Та діди всі любили теж свою Україну. Вони кров пролили за свою БАТЬКІВЩИНУ.
Найрідніша країна - там де Ви народилися, Де сміх був дитячий, де вперше влюбилися. Та пробігли так швидко студенські роки, Де жилИ українські всі друзі, й батьки.
І не плюйте туди, де дитинство прожили, Та любіть Україну, як діди всі любили, Вони кров проливали і боролись за це, Щоб ми вільними були, їли борщ і сальце…
І де б всі не жилИ, та в якій вже країні, Найкраще живеться в батьківській хатині. Де завжди зустрічають ваш батько і мати, Щоб вас ніжно обняти, й пораду вам дати.
Те, що Ви українці всім гордо кажіть! Та свою Україну ніжно серцем любіть! Поважайте українців і свою Україну! Пишайтеся всі, за свою БАТЬКІВЩИНУ!!!
Любіть свою мову, всім серцем любіть, На мові батьків завжди всі говоріть. Нехай нації всі знають, що українці ми!!! Пишайтесь Україною перед всіма людьми!!!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2332 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")