Ти
В Європі була завжди
Ще від княжої доби
Ще коли не було Москви
Була ТИ
Україно.
Тому нині
Зі своїм жовтосинім
І тризубом золотим
Ідеш до вільного світу
Тішаться діти
Твої діти
Які не хочуть бути Сателітом
Москви
Сумують московіти
Гляньте на лице ПутІна
Він не може зрозуміти
Він не хоче зрозуміти
Що стає з колін
Що до Європи хоче долучити
УКРАЇНА...
24.11.2013р.
|