Сі,ля, до, мі,ре, фа, соль, сі - ноти не треба знати усі, музика криється в кожному з нас це не залежить від масті чи рас. Щиро правдиві слова голосні- іх не важливо знати усі. Проза, поезія - думки свобода, тут не потрібні бренди і мода. Істинні прагнення - щирі й прості, цінності є та на жаль вже не ті. Слово подяки тепер, як кайдани, правда вже знову збирає майдани. Люди укутані тепло в брехні, сонце не гріє, зігріють вогні. Щастя панує, де є незалежність, волю замінить тепер обережність. Совість і відданість - встаньмо з колін, та влада знову чекає поклін. Де то життя красиве, як казка? В них на обличчі тепер гидка маска!!!
Треба стояти, бо якщо не встоять люди, то всі пересаджають...Відступати нікуди...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")