«Не сотвори
собі кумира…» -
Так друга
Заповідь гласить…
Господь
один лише над нами
І Він цього
нам не простить.
Для чого ж
плач і голосіння
За ідолом,
що впав униз
Заради каменя
розбрату,
За чийсь такий
лихий «каприз»..
Де ж був
той смуток комуністів,
Коли лилася
кров дітей,
Що мирно за
життя стояли
Нових
складаючи пісень?…
Коли глумився
над народом
Диявол в
образі людей
Красивим іменем
прикрившись,
Зробив
новий кривавим день?
Де ж ви
були коли той Ленін
Церкви палити
закликав,
Коли із
дзвонів його ідол
У кожнім
місті повставав?
А де ж
були? Відомо звісно –
Його служили
«молитвам»,
Ви проти
Бога повставали,
Безбожний збудувавши
«храм»…
В таких от ваших
ідеалах
Напевно й «Беркут» карбувавсь,
Бо не
боїться навіть Бога,
Що за людей
і смерть прийняв.
Ви і
подумати не в силі,
Що не
купити той народ,
Душевний голод
де пекельний,
Й серця ще
прагнуть до висот…
Де вірять в
Бога – не в ідеї
І брат на
брата не піде,
Бо ще
достатньо там любові,
Де серце в пам’яті живе.
Де не
забули ті повчання,
Що дід і
прадід говорив
Лиш для
молитви є мовчання
Всевишній
віри не лишив.
За землю,
за народ за рідних
Стоятиме
оцей народ
Ні сніг, ні
холод, ні безумство
До правди не закриє рот!
У Бога
черпаємо сили
Не від
наркотиків той пил -
Нам Небо
додає наснаги,
Щоб і
Диявол не спинив!!!
9 12 2013
|