Збираймось, діти, підем на Майдан, Боротися за долю України, Пірвемо ланцюги тугих кайдан, Що зковують свободу Батьківщини!
Прокиньтесь, діти, з вікового сну, Бо досить спати , час вже вийти з коми, І не дозвольте земленьку свою, На шмАти розірвати вже нікому.
Пролилась ,діти , вчора ваша кров, Ви знайте, не лилАсь вона даремно, Та кров топила сталь тугих оков, Всіх вас запам"ятають поіменно .
Рятуймо , діти, поки є ще час, І поки нам ще є що рятувати, Бо це ніхто не зробить,окрім нас, Нехай прийдеться і життя віддати!
|