Я бачила: небо від хмар потемніло І сльози Господні на Землю упали, І вітер, від люті ущент захмелілий, Крутив, шаленіючи, листя опале, І сонце сховалось подалі від лиха. Пташки заніміли і квіти зів"яли. Життя скрізь завмерло і стало так тихо. Жорстокі часи в Україні настали.
|