Плаче Мати, болить серце, Сини ворогують: -Та коли це все минеться??? А вони й не чують.
-Схаменіться, просить ненька, Старший син лютує, і молодших мов той беркут, клює і катує.
Усі діти серцю милі, Всі для неньки рідні. Усі-близькі і далекі, Багаті та бідні.
Лиш би вміли в мирі жити, Було б щастя в хаті, а тут таке, -Люди добрі!!! Взялись воювати.
-Сину , сину,що ж ти робиш, з рідними братами? Ти ж одного з ними роду, Однієї мами.
Розціпи кулак кровавий, Дай їм волю, кате! Відрікаюся! Проклятий... Я тобі не мати !!!
|