Відеокліп до пісні тут: http://youtu.be/rtvv1-98k28 Я завжди молитимусь за тебе, Рідний краю, Земленько моя, Щоб блакитним було твоє небо, Щоб цвіли зеленії поля. Я буду вимолювать Святого, Щоб дітей для матері зберіг, І з Майданів всі живі - здорові, Щоб прийшли на батківський поріг. Ти почуй мене, Пречиста мати, І не допускай ,щоб лилась кров, На колінах буду я благати, Щоб в Державу мир вернувся знов. Ти прийми мою молитву Боже, Все лиш тільки у руках твоїх. Вірю щиро я, ти нам поможеш, Щоб здобути правду в боротьбі. Вічна пам"ять всім, хто впав у бою, Хто за волю нашу воював. Ми цю пам"ять пронесем з собою, Поіменно дякуючи вам.
|