Вже обрій сонце з
неба забирає.
Птахи зникають з
неба поступово.
Мошва людей
настирливо кусає –
Приходить вечір
швидко і раптово.
Біля гори, внизу,
пасуться вівці.
Та треба вже
додому повертати,
Жде вівчаря
вечеря у домівці,
Чекають діти й
жінка коло хати.
Жене отару вірний
пес додому.
Під вечір день
усім дарує втому.
Ждуть відпочинок навіть
сиві гори,
І черемшина жде,
і осокори…
|