О плоть всеядна, ненаситна прірво! Гребеш усе. Що бачиш - все з'їси. Мільйонів мало, треба землі, вілли, заводи, ресторани і ліси...
Кінця нема. Ніяк не вгомонишся, потворний апетит не знає меж, хоч добре знаєш: в прах перетворишся і нічогісінько з собою не візьмеш.
Світлана Моренець
Як тяжко й гірко розуміть: в безодню котиться наш світ під дикі, божевільні ритми. Страшить химера майбуття, не вписуюся в темп життя, в його марудні алгоритми, в пріоритети, де майно і "тачки" - круто, ум - лайно! а цінності - догори дриґом: порядність, чесність, співчуття - без перспектив, без майбуття - занесені в Червону Книгу. Де ідеалів висоту і світлих прагнень чистоту поглинуло матеріальне. Попхнуло зло добра рубіж. Жадоба, здирництво, грабіж - ваш час - ганебно-тріумфальний! Продажність, хитрість, кумівство, найбезпринципніше єство пропхалося на всі престоли. Духовність скніє по кутках і мудрість ходить в жебраках - їм, наче псам, лиш крихти з столу.
Болить... Та знаю я одне: і ця біда колись мине, духовність обійме удачу! Зло втоне у своїм багні, засяють мудрості вогні... Нажаль, цього я не побачу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")