Україна тому мати,
Хто її буде захищати.
Подивіться, на Майданах її квіт.
Тим, що стоять на Майданах
Належна і честь, і шана.
Вони
пишуть Україні ЗАПОВІТ...
Україна всім єдина,
Як матінка для дитини.
Знай, дитина не підносить кулаків
На єдину матір рідну,
Лиш віддає її гідність
І захистить матінку від ворогів...
Україна, всім нам святість.
Україною багаті
Усі ті, які живуть на їй землі,
Що дарять цілющу воду
Для дітей мого народу.
Коли треба, ідуть з мечем на зміїв.
05.02.2014р.
|