Я знайшов недобрі наголоси - відчАй, лИлося. А також слово "чужинІ" і "чужИні" зустрічається 2 рази з різними наголосами. "сідаВ Відчай" збіг "вв". "пташоК ЗГрайка" і "В СПогадах весна" збіг трьох приголосних (кзг і всп) Це лише моя субєктивна думка, можливо я помиляюсь. Хороший, милий серцю, ностальгічний вірш...
Молодчина, дякую.Перевірю. Деякі наголоси можна вживати , хоч і не літературно,однак так говоритья в народі. Збіг приголосних літер- допускаєтся в деяких випадках, безумовно,краще це оминати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")