Для Українців!
І чого добились,до чого дійшли?
Вкраїну продали,свій рід пропили.
Живемо,як жили ми без майбуття,
та гордість лишили,своє каяття.
Простіть мамо й тату,за всі ті роки,
що ви так старали ,для сина й доньки.
Та ми якось так поволі й неспішно,
закінчили все,що було би успішно.
Простіть дідусі й бабусі наші зради,
Живемо у світі,як грішники,кати.
За нас воювали,втрачали життя,
а ми й так не стали,на шлях каяття.
Стараймось тепер у країні неволі,
Давайте же Браття,беремось за долі!
Додав: маряна666 (07.02.2014)
| Автор: © Romanivna
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА