Нація в еміграції.
Ми всі живем неначе в
еміграції:
Чужинський уряд править
нам здаля,
Чужі закони,-«по понятіям»;
Чужа земля, чужі ліси й поля
А, українці ,- чужа нація
У володіннях хижого кремля.
Моральні злидарі при владі,
Московські євнухи-кастрати,
Убогі духом казнокради
І доморощені сатрапи.
Оце , еліта,- олігархія!?
Ганьба всесвітня,- зек на
троні!..
В народі бродить дух анархії,-
Могильщик всіх «понятій» і
законів.
Ми вже давно чужі у цій
державі,
Нас голокіст, асіміляція
Косили, мов осінні трави,
Ми ж, зберегли у генах націю
І з нею вийшли на майдани
Творити власну інтеграцію.
11.02.2014.
|