Я часто бачу в снах поля, Поля, що в рідному селі, Жита , калину і ромашки при долині. У гречці десь бринить бджола, В садах щебечуть солов"ї, А в небесах ключі курличуть журавлині.
Я вийду,стану на межі, Підніму руки в небеса Неначе пташка,що в політ зібралась вільна, Від щастя тепло на душі, І сльози радості в очах, Я горда тим, що є дочкою України.
На повні груди я вдихну, І наберу квіток в житах, Їх віднесу до обеліска під горою. Там земляки мої лежать, Вони упали в цих полях, Щоб жили в мирній Україні ми з тобою.
|