Мій любий друже, я голову в пошані
Схиляю й молитву
до небес несу .
Ти край борониш ! І
не страшні тумани
Навислих куль, що скошують весну.
Якби ж то можна зі
серця щит зробити,
Щоб схоронить тебе від підлості «братів»,
Я б кинула його тобі в защиту,
Мій юний друже,-герой усіх віків!
О, сором вам плазуючі
«нащадки».
Зібралися мов гній , ховаєте лице,
В крові уста ? Народ
уб'є прокляттям!
Не забувайте ,іроди , про це!
|